Tectyl

TectylTectyl er verdens ældste firma inden for rustbeskyttelse og har over 75 års erfaring med produkter og arbejdsmetoder til rustbeskyttelse. De tilbyder rustbeskyttelse til stort set alle slags brancher, som beskytter mod al slags vejr. Derfor er Tectyl et oplagt valg, hvis du ønsker at få lavet rustbeskyttelse på din bil, som holder længe, og som gør den godt beskyttet mod det skiftende danske vejr.

To slags rustbeskyttelse og støjdæmpning

Tectyl tilbyder to slags rustbeskyttelse, så du kan finde den rustbehandling, som passer bedst til lige netop din bil. Du kan vælge imellem:

  • Komplet undervognsbehandling
  • Miljø undervognsbehandling

Udover at tilbyde to forskellige slags rustbeskyttelse, tilbyder Tectyl også støjdæmpning.

En komplet behandling til alle slags biler

Tectyls komplette behandling er en voksbaseret rustbeskyttelse, som er velegnet til alle biler. Døre, stolper og vanger får alle en tynd rustbeskyttelse indvendigt med en høj indtrængningsevne.

Dertil får bunden et beskyttelsesprodukt, hvor der efterfølgende påføres et tykt slidlag, og Tectyl har markedets absolut laveste indhold af opløsningsmidler. Behandlingen kommer rundt i alle kroge, og det er aldrig for sent for dig at få en komplet voksbehandling hos Tectyl. Med i behandlingen er inkluderet:

  • 3 års behandlingsinterval/holdbarhed – inkl. gratis kvalitetskontrol hvert 2. år
  • Garanti i op til 30 år
  • At produktet er drypfrit

Tag det miljøbevidste valg

Tectyls miljøbehandling er den eneste miljøbehandling i verden. Den udføres med vandbaserede produkter, der ikke indeholder opløsningsmidler. Effekten af behandlingen er god, og det anses som den stærkeste rustbeskyttelse på markedet. Beskyttelsen er velegnet til nyere biler.

Det unikke ved behandlingen er, at den er meget miljøvenlig uden opløsningsmidler, dampe eller skadelige stoffer. Dertil er behandlingen ekstremt slidstærk. Den miljøvenlige rustbeskyttelse egner sig til alle typer af nyere biler med eller uden rust, samt biler der allerede har fået en miljøbehandling tidligere.

Få reduceret larmen med en støjdæmpning

Det er irriterende at køre i en bil med larm. Det gør det sværere at tale sammen, snakke i telefon eller høre musik i radioen. Med en støjdæmpning fra Tectyl reducerer du larmen med 50%, så du kan forøge din køreglæde og komfort. Støjdæmpningen er velegnet til nyere biler og kassevogne, og behandlingen kan købes som tillæg til din rustbeskyttelse, som giver en god besparelse. Fordelene ved en støjdæmpning er:

  • Mindre støj og mere ro i bilen
  • Bedre komfort og køreglæde
  • Radio/musik og samtale i bilen bliver bedre
  • Optimal brugeroplevelse af håndfri telefon

Hvorfor få en rustbeskyttelse?

En rustbeskyttelse er givtigt for din bil og dig på rigtig mange punkter. Levetiden bliver forlænget og salgsværdien forøget, hvis du skal af med din bil. Dertil er det danske klima verdens hårdeste for din bil i form af sit skiftende klima og de saltede veje om vinteren. Derfor er det nødvendigt for dig at rustbeskytte din bil. Nogle biler skal behandles hvert 2. år, andre kan godt vente tre år mellem behandlingerne. Bilen skal ikke behandles systematisk, men efter behov.

Tectyl er klar med hjælp

Hvis du har spørgsmål omkring rustbeskyttelse, støjdæmpning eller behandlingsformer, er du velkommen til at kontakte Tectyl. De hjælper dig med råd, vejledning og behandling, så du klæder din bil korrekt på og sikrer en bedre holdbarhed og levetid. Hos Tectyl er du i gode hænder hos et af landets førende rustbeskyttelsescentre. Her kan du finde beskyttelsen velegnet til din bil.