Dinitrol rustbeskyttelse

DinitrolDinitrol er et af de mest anerkendte mærker, når det kommer til rustbehandling af biler. Selv kører de med tre grundprincipper, hvor de stiller strenge krav til sig selv for at sikre den bedste rustbehandling til dig og din bil. Vi giver dig et indblik i Dinitrols behandlingsformer, hvor vi kigger nærmere på, hvorledes de gør tingene, og hvordan du står stillet, når du benytter dem.

Rust forkorter levetiden på din bil – Dinitrol er din redning

Det danske klima er verdens mest rustfremkaldende. Det tages der ikke hensyn til, når bilen produceres. Derfor nedsætter det danske klima levetiden på din bil, hvorfor en ekstra rustbeskyttelse er nødvendig. Sådan en beskyttelse giver Dinitrol, så bremserør og bærearme ikke tager unødig skade. Det skaber en mere sikker og værdifuld bil. Både for dig, men også når du skal sælge den en dag. Det giver plusser og penge i bogen at kunne kalde sin bil rustbeskyttet med jævne mellemrum.

Dinitrols tre grundprincipper

Dinitrol har tre gennemgående grundprincipper, når de behandler. Sammen skaber de verdens bedste rustbeskyttelse, der gør din bil klar til det danske klima. De tre grundprincipper er:

  • Grundigt forarbejde
  • Blåstemplet kvalitet
  • 100% bekymringsfrihed

I dette grundige forarbejde består en kontrol og behandlingsrådgivning, omfattende adskillelse, afdækning af interiør og højtryksrens og tørring. Den blåstemplede kvalitet er kendetegnende ved effektive miljørigtige produkter, behandling jævnfør Teknologisk Instituts forskrifter og garanti for sikkerhed via sprøjteskemaer. Slutteligt kan du være tryg ved at få et behandlingscertifikat, en genmontering af plastdele og en Dinitrol-fotodokumentation. Alt i alt en gennemført, professionel behandling med kvalitet.

Lever op til Danmarks strengeste kontrol

Teknologisk Institut har Danmarks strengeste kontrolordning. Den lever Dinitrol op til. Dinitrol er som den eneste landsdækkende kæde kontrolleret og godkendt af den strenge kontrolordning. Det er med til at sikre din bil en rustbeskyttelse i højeste kvalitet. Teknologisk Institut gennemgår alle Dinitrol-centre i landet med uanmeldte stikprøver, og det er med til at sikre Dinitrol en høj standard.

Detaljerede sprøjteskemaer til alle bilmodeller

Det er vigtigt at have et sprøjteskema til bilen, der skal behandles. Dinitrol har detaljerede sprøjteskemaer til alle modeller, som de selv har udviklet. Løbende uddanner de også sprøjteoperatører, så de kun leverer de bedste skemaer på markedet. Det sikrer dig, at din rustbeskyttelse bliver påført korrekt, og at sarte dele ikke bliver udsat. Skemaet viser, hvad der skal adskilles, og hvor lyddæmpende svampe er placeret. Alt sammen er det med til at højne kvaliteten af rustbeskyttelsen.

Dinitrol giver 30 års garanti

Fra foråret 2016 begyndte Dinitrol at give 30 års garanti på biler, der bliver behandlet, inden de er et år. Garantien er mod gennemtæring med behandling hvert tredje år. Før var det med behandling hvert andet år. Dinitrols produkter har dog gjort det muligt, at bilen kun skal genbehandles hvert tredje år.

Hvad koster en rustbeskyttelse hos Dinitrol?

Prisen på en rustbeskyttelse hos Dinitrol, kan du finde ved at kontakte dit lokale Dinitrol-center. Du kan finde det center, der er nærmest dig lige her. Det er også her, du kan henvende dig, hvis du har spørgsmål omkring beskyttelse af bilen. Dinitrol har mere end 70 års erfaring og har enorm viden på området. Derfor kan du være velvidende om, at din bil er i gode hænder, når du afleverer den hos Dinitrol. Selv siger de, at de har verdens bedste rustbeskyttelse – en udtalelse, der må bunde i enorm selvbevidsthed om gode evner.